Кметът на Община Марица Димитър Иванов поздрави всички жители по

...
Кметът на Община Марица Димитър Иванов поздрави всички жители по
Коментари Харесай

Кметът Димитър Иванов: Трети март е символ на свободолюбивия и борбен дух на българина

Кметът на Община Марица Димитър Иванов поздрави всички поданици по случай Националния празник на България:
Прочетете още
" УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА МАРИЦА ,

Трети март е забележителна дата в историята на българския народ. Днес честваме 146 години от Освобождението на България от османско господство. Този ден е обвързван с подписването на Санстефанския кротичък контракт, който сбъдна фантазията на нашите възрожденци – всички българи да живеят в свободна и самостоятелна страна. На тази дата през 1878 година на картата на Европа се възражда България, която не е променяла името си от основаването си през 681 година от хан Аспарух.

Трети март е знак на свободолюбивия и борбен дух на българина, на смелостта, решителността и жертвеността на хора, отдали живота си за независимостта и бъдещето на поколенията. Трети март е денят, в който се взема решение легитимността на българската държавност и се утвърждава нейният суверенитет.

Днес с дълбока благодарност отдаваме почитта си към героите и с признателност прекланяме глави пред саможертвата им, с цел да ни има, с цел да пребъде България… Нека запазим свободолюбивия дух на предците ни и съхраним светлия им образец! Нека продължаваме заветите им за единение и разцвет на нацията! Нека в сърцата ни запазим идеалите на Раковски, Левски и Ботев и с горделивост да отстояваме национални дела за бъдещето на децата ни!

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ГЕРОИТЕ!

НЕКА БЪДЕМ ДОСТОЙНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ПРЕДЦИТЕ НИ!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР