Kметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи официално на директора

...
Kметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи официално на директора
Коментари Харесай

Нов автомобил ще превозва храната на детска кухня в Ловеч

Kметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи публично на шефа на Детска кухня ключовете на новозакупен лекотоварен автомобил 2+1 места. На събитието участва и заместник-кметът Венцислав Христов и Валерия Баръмова, шеф отдел " Здравеопазване, обществени и юношески действия и спорт ". Кметът връчи ключовете на шефа Грета Райнова.

Фирмата-доставчик „ София Франс Ауто ” АД е определена след извършена социална поръчка от Община Ловеч. Фабрично новият автомобил е марка „ Peugeot ”, модел „ Boxer ” и е на стойност 41 000 лв. с Данък добавена стойност.



С новото транспортно средство ще се понижат сензитивно разноските за ремонт, поддръжка и гориво, като в това време ще се увеличи успеваемостта на предлаганите от детска кухня услуги. Ще се улесни доста доставката на храна, както за трите детски ясли, по този начин и в петте раздавателните пункта на територията на Ловеч.

Това е петият следващ автомобил, който общината напоследък закупува за обществените услуги.

Общинската Детска кухня подготвя храна за над 400 деца на възраст от 10 месеца до тригодишна възраст. Наскоро там бе осъществен ремонт на покрива и пространствата, закупена е нова професионална готварска печка и друго съоръжение.

Още от ЛОВЕЧ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР