Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов и председателят на

...
Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов и председателят на
Коментари Харесай

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов и председателят на Общински съвет Димитър Велинов поздравиха столетника Милан Апостолов

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов и ръководителят на Общински съвет Димитър Велинов поздравиха столетника Милан Апостолов. Те бяха поканени на фамилното празненство от околните на Апостолов. На 16.11. 2023 година Милан Апостолов навърши внушителните 100 години. Здраве, мощен дух, доста любов и поддръжка му пожелаха инж.Атанасов и Димитър Велинов. Апостолов получи от тях и особено направена за него торта.

Милан Апостолов е деец от Втората международна война. След пенсионирането си като боен, работи в разнообразни институции и предприятия в община Кюстендил. Той е благополучен родител на един наследник, дядо на две внучки и прародител на две внучета.

Неговата формула за дългоденствие е да прекараш живота си правейки добрини, да бъдеш добър с хората и да не мислиш неприятно на никого.

Близките му изрекоха още от тайните на неговото дълголетие- това са възприятието за комизъм и умереността. Както и физическата активност- макар възрастта се той прави гимнастика всеки ден.

Милан Апостолов постоянно е казвал, че човек би трябвало да има просвета на хранене и на пиянство и в никакъв случай да не прекалява с нищо.

Неговата внучка Даниела описа любопитна преживелица. Преди 3 години дядо й се е оплакал, че не му е добре. Притеснени те схващат, че се оплаква от влошено зрение и не може към този момент да чете книги без очила.

Една от най- възрастните жителки на община Кюстендил Надежда Ранова тази седмица също имаше мотив да чества. На 15 ноември Надежда навърши внушителните 101 години.

Г- жа Ранова също получи приветствен адрес, торта и пожелания да е здрава и с жизнен дух от кмета инж. Огнян Атанасов и ръководителя на Общински съвет Димитър Велинов.

Новините от Кюстендил



Най-интересните диалози от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud , Spotify , Apple Podcasts и Гугъл Podcasts



Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Facebook



За занимателни видеа ни последвайте в TikTok



Инстаграм

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР