Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов проведе среща с

...
Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов проведе среща с
Коментари Харесай

Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов проведе среща с ръководството на немската фондация Символ на любовта

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов организира среща с управлението на фондация „ Символ на любовта “, част от задграничната помощ на Свободните евангелски църкви на Германия. На срещата участваха Томас Шех- началник на Мисия Алианц, Йост Щалмид ръководител на управителния съвет на фондация „ Символ на любовта “ и началник „ Чуждестранна помощ “, Матиас Руф и Вилфрид Лил – членове  на УС на фондацията.
По време на срещата се разискаха хрумвания за разширение на активността на Немската клиника в Гоце Делчев по повод лекуване и профилактика на популацията, партньорството с общината и с МБАЛ „ Иван Скендеров “, както и осъществяването на взаимни обществени планове. Хуманитарната организацията повече от 20 години подкрепя общината посредством интензивно и ползотворно партньорство. През тези години бе построен Дневен център „ Символ на любовта “ за лекуване и профилактика на деца и младежи със специфични потребности, както  и Немска клиника „ Символ на вярата “ в гр. Гоце Делчев. В годините до момента фондацията неведнъж е подпомагала и болничното заведение с съоръжение и лекарства, както и с оказване на поддръжка на хора в затруднено състояние.
Кметът на община Гоце Делчев благодари за отличното партньорство и направеното до момента. Желанието и на двете страни е това сполучливо партньорство да продължи и отсега нататък, като се развива и уголемява.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР