Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев получи приза в категория

...
Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев получи приза в категория
Коментари Харесай

Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев получи приза в категория Развитие на спорта

Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев получи наградата в категория " Развитие на спорта " засредна община, в номинации за " Кмет на годината 2022 ".

Той получи най-вече гласове в платформата, в която от 15 до 30 септември всички можеха да гласоподават в другите категории. Наградата на инж.Чимев връчи служебният министър на спорта Весела Лечева. " Първо желая да благодаря на всички, които са дали своят вот за Община Дупница. Тази премия колкото е приятна, два пъти повече задължава. Подпомагаме всяка година 21 клуба от общината, където са ангажирани над 1000 деца в другите типове спорт. Подпомагането ще продължи, несъмнено, тъй като Дупница е давала и дава национални състезатели в доста спортове и то не на национално, а на международно равнище. Няма да ги изреждам, с цел да не изпусна някой. На спортните клубове оказваме помощ и ще продължим да оказваме помощ, несъмнено, като ще наблегнем към този момент по-сериозно за търсене финансиране, с което да подобрим материалната база, с цел да имат още по-добри условия младите спортисти да се развиват ", разяснява инж.Чимев.
Това е десето юбилейно издание на влиятелните награди за локално самоуправление „ Кмет на годината “ 2022. В досегашните издания, Община Дупница е печелила на два пъти в други категории.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР