Кметът на Община Девня Свилен Шитов премина успешно първия тур

...
Кметът на Община Девня Свилен Шитов премина успешно първия тур
Коментари Харесай

Свилен Шитов премина успешно първия тур на конкурса „Кмет на годината“

Кметът на Община Девня Свилен Шитов мина сполучливо първия тур на състезанието " Кмет на годината " и продължава борбата за Голямата премия в тази категория. Това оповестиха от Портала на българските общини – kmeta.bg , откакто регистрираха резултатите от първия стадий на състезанието, който продължи до 12 октомври в това число.  

Конкуренти на Свилен Шитов за най-престижния приз – „ Кмет на годината “ –  в раздел „ Малки общини “ са градоуправниците на Челопеч, Костинброд, Горна Малина и Тутракан. 

Тази заран, откакто научи, че е минал сполучливо първия тур на състезанието, кметът Свилен Шитов благодари на девненци и на онлайн потребителите, които са го подкрепили. „ Благодаря на всички за гласуваното доверие. Енергията на Вашата подкрепа  ми дава мощен тласък да продължа с цялостен обсег градивните процеси в Девня “, съобщи Свилен Шитов. 

Онлайн конкуренцията за „ Кмет на годината “ към този момент мина във втория си стадий, който ще продължи до 25 октомври. Всички читатели на сайта kmeta.bg, които поддържат политиките на Свилен Шитов, би трябвало да продължат да гласоподават за него в категорията „ Кмет на годината “. Важно е да се означи, че за наградата " Кмет на жителите " също може да се гласоподава до края на състезанието. 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР