Кметът на община Борован изпрати благодарствено писмо до изпълнителния директор

...
Кметът на община Борован изпрати благодарствено писмо до изпълнителния директор
Коментари Харесай

Кметът на Борован изпрати благодарствено писмо до изпълнителния директор на АЕЦ Козлодуй

Кметът на община Борован изпрати благодарствено писмо до изпълнителния шеф на "АЕЦ Козлодуй " ЕАД – Наско Михов.
Инж, Десислава Тодорова изрича и специфична признателност на донорите „ Аква Ленд БВБ “ ЕООД - Борис Борисов и Димитър Въльовски за дарената риба, нужна за провеждането на Курбана по случай празника Никулден в Църквата “Свети Николай “ в село Борован.

Ето цялостния текст без редакторска интервенция:
"Уважаеми господин Михов,
От името на децата настанени в Център за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания - община Борован и персонално от мое име, изричаме нашата сърдечна признателност за направеното подаяние на дизелово гориво за отопление на ЦНСТДБУ1 и 2 Борован.
Изказваме своята благодарност към Вашата благотворителност и възприятие за щедрост, които проявявате всяка година и осигурявате топлота и уют на децата настанени в услугата. Пожелаваме ви да се срещате с повече добрина и човещина в всекидневието си.
Благодарим от все сърце за стореното положително и откровено се надяваме, че и за в бъдеще ще можем да разчитаме на Вашето подпомагане и на дейно съдействие. Бъдете здрави, все по този начин доброжелателни и дружелюбни. Нека шансът и сполуката постоянно да бъдат Ваши спътници! ".

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР