Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов внесе извънредна точна

...
Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов внесе извънредна точна
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов със спешни мерки в помощ на „Колеж по туризъм“

Кметът на община Благоевград доктор Атанас Камбитов внесе изключителна точна на постоянна сесия на Общински съвет- Благоевград за избавяне на „ Колеж по туризъм “, оповестиха от общината. Причината е заплаха от прекъсване на акредитацията на образователното заведение заради обстоятелството, че не може да действа чартърен, а няма средства за закупуване на здания. Минути откакто проф. доктор Васил Жечев входира предлагането си, кметът Камбитов насочи предложение към благоевградските съветници за основаване на възмездно право на прилагане върху общински нежилищни парцели от колежа.
 3-14  2-15
Местните парламентаристи гласоподаваха „ За “ и по този метод частното висше образователно заведение ще посрещне своите студенти в три етажа от постройка на ул. „ Брегалница “ № 2.

С сегашното решение Общински съвет – Благоевград упълномощава кмета на Община Благоевград да подписа контракт за възмездно право на прилагане от колежа според решението и Наредбата за придобиване, ръководство и предписание с общинско имущество, която се отнася за частни образователни заведения.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР