Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов влезе в ролята

...
Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов влезе в ролята
Коментари Харесай

Кметът Камбитов с послание към децата: И най-скъпият подарък, и най-разкошният дар, дори царската корона, не струват нищо пред доброто сърце

Кметът на община Благоевград доктор Атанас Камбитов влезе в ролята на баснословен повествовател с  „ Чудните камбани “ в последната вечер на обичаната на дребни и огромни самодейност. Децата слушаха в унес, събрани към уютния ъгъл, пред камината, във фоайето на Община Благоевград, пиейки топло мляко и чай.
    15  16
В края на приказката дребните слушатели научиха значимото обръщение, а точно, че и най-скъпият подарък, и най-разкошният подарък, даже царската корона, не костват нищо пред положителното сърце. Веднага по-късно кметът Камбитов и децата повикаха дружно Дядо Коледа, а той дойде с цялостен чувал  дарове.  Дядо Коледа раздаде на всички малчугани книжки с приказки, като кметът Камбитов още веднъж напомни на дребни и огромни какъв брой значимо е да се чете. Последният час на приказния повествовател приключи с детска дискотека, в която се включиха всички.

„ Часът на приказния повествовател “ се  трансформира в традиция и протича при огромен интерес всяка година и има за цел да подтиква децата да четат.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР