Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов направи предложение към

...
Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов направи предложение към
Коментари Харесай

По предложение на кмета ОбС прие еднократна стипендия на името на Христо Бараковски

Кметът на община Благоевград доктор Атанас Камбитов направи предложение към Общински съвет- Благоевград за изменение и допълнение на Правилника за оценките на Община Благоевград и учредяването на еднократна стипендия на името на Христо Бараковски. Тя е инициирана от Инициативен комитет - Благоевград във връзка отбелязването на 80- годишнината от рождението на създателя и създател на герба на Благоевград. 
Местните парламентаристи одобриха предлагането на кмета Камбитов на постоянна сесия през днешния ден. С смяната в Правилника за оценките на Община Благоевград за Годишни награди за изкуство, просвета, спорт и в системата на Народната култура, годишната стипендия ще бъде връчвана на 24 май- Деня на българската култура и просвета и славянската книжовност и празник на Благоевград на деца и възпитаници, постигнали високи резултати в областта на изкуството. Това е поредна опция за повече даровити деца да получат тласък и поощряване за нови вероятности и креативно развиване.
Кметът доктор Атанас Камбитов и Община Благоевград не престават да политиката за поддържане, стимулиране и поощряване на развиването на надарените деца на Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР