Кметът на община Банско Иван Кадев, зам. -кмет Сашка Въчкова,

...
Кметът на община Банско Иван Кадев, зам. -кмет Сашка Въчкова,
Коментари Харесай

Общинари от Банско на световен конгрес по снежен и алпийски туризъм в Андора


Кметът на община Банско Иван Кадев, зам. -кмет Сашка Въчкова, секретарят на общинската администрация Иван Докторов и завеждащата „ Международно съдействие “ на НСОРБ Яна Дочева взеха присъединяване в XI Световен конгрес по снежен и планински туризъм в Княжество Андора.

Делегацията беше съпровождана от Н. Пр. Алексей Андреев, ексклузивен и пълномощен дипломат на Република България в Кралство Испания и Княжество Андора.
Основна тематика в работата на конгреса беше възобновяване на туризма и новите трендове в развиването му. Форумът се организира под мотото „ Нов метод за бъдещето “.

В съпътстващата стратегия българската делегация се срещна с министъра на туризма Жорди Торес Фалко и експерти от андорското държавно управление, които срещнаха гостите от Банско с цялостната идея за развиване на Андора като целогодишна туристическа дестинация.

В поредност от работни срещи с кметове на общини, разрастващи зимен и планински туризъм, и шефове на планински курорти, представителите на община Банско дискутираха взаимоотношението на локалния бизнес с локалната власт, проблемите на енергийната успеваемост, ръководството на отпадъците, обезпечаването на публичен ред и сигурност в курортите.
Особено забавни бяха срещите на българската делегация с кмета на Ла Масана Олга Молне и на гр. Канильо Франческ Камп, които срещнаха гостите с модела на ръководство на техните общини.
Участието на представителите на община Банско в конгреса бе проведено от Националното съдружие на общините в Република България и посолството на нашата страна в Испания и Андора.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР