Кметът на община Асеновград доктор Христо Грудев е номиниран в

...
Кметът на община Асеновград доктор Христо Грудев е номиниран в
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград с номинация в конкурса "Кмет на годината"

Кметът на община Асеновград лекар Христо Грудев е номиниран в националния конкурс " Кмет на годината " – за огромна община. Инициативата се организира годишно е по концепция на портала kmeta.bg.
 
В последните 4 години, под управлението на доктор Грудев, като кмет на община Асеновград, са привлечени и вложени милиони средства в града и обитаемоте места в региона. Инвестира се както в дребни, по този начин и в огромни инфраструктурни, културни, просветителни, спортни и различен тип обекти.
 
Срокът на гласуването е от през днешния ден, 01.09.23 година (петък) до 23:59 ч. на 14.09.23 година (четвъртък). Гласуването може да се прави единствено от IP адреси от България. Регистрацията за гласуването в платформата Kmetnagodinata.bg става през профил в обществената мрежа Фейсбук, профил в Гугъл или с различен e-mail, като в последния случай вотът би трябвало да бъде доказан през линк, получен на електронната поща. Категориите, в които може да подкрепите доктор Грудев, са " Кмет на годината " и " Спорт и юношески политики ".
 
 Кметът на Асеновград с номинация в състезанието Кметът на Асеновград с номинация в състезанието " Кмет на годината " Източник: Община Асеновград
Ето по какъв начин става гласуването (СТЪПКА Пожарна охрана СТЪПКА):
1. Кликате върху този линк: https://kmetnagodinata.bg/obshtina/goliama - ще ви излезе надпис " гласувайте за вашия любимец - огромна община - кмет на годината.
2. Отивате малко по-надолу в страницата и ще видите надпис с основни букви " СПОРТ И МЛАДЕЖКИ ПОЛИТИКИ ".
3. Вдясно има рубрика " търси " – там попълвате името на доктор Христо Грудев.
4. Ще Ви излезе бутон " ГЛАСУВАЙ " - поставяте курсора на мишката върху името на лекар Христо Грудев и кликате върху бутона.
5. Ще ви излезе прозорче със известие " За да гласувате Вие би трябвало да сте регистриран консуматор " - кликате върху опцията " Вход ".
6. Системата ще ви предложи няколко благоприятни условия - вход посредством e-mail от Гугъл или посредством Фейсбук профил, или пък да се регистрирате непосредствено в уеб страницата kmeta.bg, като следва да изберете най-удобния за вас вид.
7. Сега към този момент имате право да гласувате в другите категории - по едно и също време можете да дадете своя избор за " Кмет на годината " и за " Спорт и юношески политики ".
 
*Какво беше направено за спорта през мандат 2019 година – 2023 година, вижте ТУК: https://www.asenovgrad.bg/bg/novini/kakvo-beshe-napraveno-za-sporta-v-asenovgrad-prez-poslednite-4-godini.
Конкурсът се провежда от Kmeta.bg за XI-та поредна година. С времето, оценката на хиляди хора се трансформира във значим коректив за напъните, които управленците на всяка община поставят за развиването на съответния град и район. Конкурсът и церемонията се утвърдиха като марка и скъпо отличие за притежателите им.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР