Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс заяви, че продължаващата мигрантска

...
Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс заяви, че продължаващата мигрантска
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк: Мигрантският поток заплашва града с разруха

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс съобщи, че продължаващата мигрантска рецесия ще унищожи града. Той съобщи, че от април 2022 година до момента през Ню Йорк са минали 110 000 души, търсещи леговище, и този проблем е довел до бюджетен недостиг в размер на 12 милиарда $.


Според него търсещите леговище преди са идвали от Венецуела, а в този момент идват от Еквадор. Рускоговорящи жители също идват в града през Мексико, както и мигранти от Западна Африка.

" И дано ви кажа нещо, нюйоркчани, в никакъв случай през живота си не съм имал проблем, на който да не виждам отговор, само че на този не виждам. Този проблем може да съсипе Ню Йорк ", съобщи Адамс по време на речта си, представен от ABC.

През 2021 година и 2022 година притокът на мигранти към Съединени американски щати ще счупи връх, надхвърляйки 2,3 млн. души. През април предходната година потокът от незаконни мигранти от Мексико в Съединени американски щати доближи 22-годишен връх. Вашингтон разгласи изключително състояние. Американските управляващи оповестиха, че от началото на финансовата 2023 година към този момент са пристигнали над 1,2 млн. мигранти./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР