Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс разкритикува Джо Байдън в

...
Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс разкритикува Джо Байдън в
Коментари Харесай

Адамс критикува Байдън за кризата с мигрантите, казва, че все още ще го подкрепя през 2024 г.

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс разкритикува Джо Байдън в сряда, че е отказал по този начин нужното облекчение за намаляване на рецесията с мигрантите в града – като в същото време упорства, че ще поддържа преизбирането на президента, даже в случай че някой, който е по-силен по граничните въпроси, влезе в конкуренцията.

След като му беше показана корицата на днешния New York Post, която показва уединен сътрудник на граничен патрул, гледащ хиляди мигранти, чакащи да преминат в Тексас, Адамс призна, че е „ комплициран “ за какво администрацията на Байдън към момента не оказва помощ с леговище търсещи даже след десетото си пътешестване до Вашингтон, с цел да моли за дотация.

„ Изгубен съм. Объркан съм по тази тематика за какво към момента, съвсем 20 месеца по-късно, към момента приказваме за този проблем и той е наводнил града “, сподели Адамс по време на изявление за Fox 5.

„ Ние сме на 150 000 [мигранти]. В нашия бюджет има 5 милиарда $. 12 милиарда $ за тригодишния интервал. Това в действителност оказва въздействие върху главните услуги в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР