Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио заяви, че в

...
Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио заяви, че в
Коментари Харесай

Вижте първо ВИДЕО и СНИМКИ на касапина от Манхатън, излязоха подробности за личността му

Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио съобщи, че вследствие на случая в Манхатън, са починали 8 души, а 11 са получили пострадвания. Губернаторът на щата Ню Йорк Ендрю Куомо от своя страна отбелязва, че нарушителят се е оказал терорист-единак, който е арестуван и няма заплаха за жителите. Междувременно в обществената мрежа и американските издания се появи видео, на което е запечатан нарушителят. Отбелязва се, че фрагментите ас направени от възпитаник на влиятелно нюйоркско учебно заведение, ситуирано покрай мястото на закононарушението.

Във видеото може да се види, че в един миг нападателят държи предмет, наподобяващ револвер. Напомняме, че по-рано полицията в Ню Йорк съобщи, че терористът е имал подправени оръжия.



Журналистите от американските издания съумяха да изяснят детайлите от биографията на 29-годишния Сайфуло Саипов, който е обвинен за кървавия атентат в Манхатън.



CBS News оповестява, че Саипов е узбек по народност, роден отвън границите ан Съединени американски щати. NBC News от своя страна прецизира, че мъжът е роден в Узбекистан, а в Съединени американски щати е пристигнал през 2010 година.

Освен това, в обществените мрежи се появи и снимка на шофьорската брошура на името на Сайфуло Хабибулаевич Саипов.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР