Кметът на Мураяма Такао Шифу и Кацухико Ягучи, шеф на

...
Кметът на Мураяма Такао Шифу и Кацухико Ягучи, шеф на
Коментари Харесай

Високопоставени държавници поздравиха грациите в Мураяма

Кметът на Мураяма Такао Шифу и Кацухико Ягучи, началник на отдел "Образование за цялостен живот " и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 година към общината персонално приветстваха националния тим на България по художествена гимнастика.

Ягучи сподели, че за техния град е изключителна чест да бъде хазаин на подготвителните лагери на такива известни и уважавани по целия свят шампионки, каквито са българките, шефът на префектура Ямагата - госпожа Йошимура Миеко, всички доброволци, които ще се грижат за българската делегация в ROSE CAMP, както и представители на японски компании, които спонсорират лагера на българския народен тим в Мураяма.

Сламени шапки и топло посрещане за гимнастичките ни

По време на формалната вечеря непроменяемо снимаше екип на японската национална телевизия, който не пропускаше нито момент от събитието, осведомят от федерацията.

Отново обичайния подарък за нашите девойки беше два типа първокласен японски ориз, а за новите девойки, които са за първи път на лагер в Мураяма имаше подарък - специфичен сувенир - японска кукла, каквато получиха и на предишните лагери всички българи от делегацията ни.

На празненството имаше доста танци, ужасно въодушевление и особено пиво - безалкохолно, поради гимнастичките, приготвено от рози.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР