Кметът на Москва Сергей Собянин удължи до 29 юни включително

...
Кметът на Москва Сергей Собянин удължи до 29 юни включително
Коментари Харесай

Москва удължава covid-ограниченията заради ръст на заболеваемостта

Кметът на Москва Сергей Собянин удължи до 29 юни в това число спомагателните ограничавания, наложени предходната седмица поради повишената заболеваемост от COVID-19, и вкара нови. Това заяви самият той в своя блог, представен от ТАСС. 

До 29 юни се продължава възбраната заведенията за хранене, питейните заведения и клубовете да работят нощно време - от 23.00 до 06.00. Тя не визира доставките на храна и продажбите за у дома, както и продажбата на артикули и даването на услуги за бита. 

Следващата седмица ще останат затворени детските игрални стаи, зоопаркът, зоните за хранене в моловете и други сходни здания. Остава в действие възбраната да се употребяват детските и спортните площадки, беседките и други обекти в парковете. За пейките обаче се прави изключение. 

Не повече от 1000 фенове е позволено да участват на концерти и спортни прояви. Дискотеките ще бъдат затворени, както и почитател зоните, основани по отношение на европейското футболно състезание. Същевременно в Москва стартират пробно да работят, които ще одобряват единствено клиенти, удостоверили, че са имунизирани. 

Властите на Москва възнамеряват след съвещания с държавното управление да стартират повторна имунизация против ковид на към този момент ваксинирани хора. Ваксинацията на мигрантите, работещи в столицата, се планува да стартира при започване на юли или даже по-рано. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР