Кметът на Москва Сергей Собянин обяви днес, че отменя режима

...
Кметът на Москва Сергей Собянин обяви днес, че отменя режима
Коментари Харесай

Шойгу се появи на фронта в Украйна, а Москва отмени извънредния режим

Кметът на Москва Сергей Собянин разгласи през днешния ден, че анулира режима на антитерористична интервенция, въведен в съветската столица по отношение на дейностите от събота на частната военна компания " Вагнер ", съобщи Българска телеграфна агенция, като се базира на Ройтерс.

Собянин оповести решението си в обществената мрежа Телеграм.

Руски медии цитираха локалните централи на Федералната работа за сигурност във Воронежка и Московска област, съгласно които режимът на антитерористична интервенция в двете области е анулиран.

Освен това Националният антитерористичен комитет на Русия съобщи, че обстановката в страната е постоянна.

Режим на антитерористична интервенция бе разгласен в събота в три съветски области, откакто ръководителят на " Вагнер " Евгений Пригожин разгласи, че потегля към Москва, с цел да смъкна висшето военно управление на Русия. Тази заран регионалното ръководство на съветската Федерална работа за сигурност заяви, че режимът на антитерористична интервенция се анулира и във Воронежка област, съобщи ТАСС.

Междувременно РИА Новости заяви, ч е съветският министър на защитата Сергей Шойгу e посетил войските, участващи в бойните дейности в Украйна. Това е първата обществена демонстрация на Шойгу след протеста на " Вагнер ".

РИА Новости, която се базира на съветското военно министерство, разяснява, че Шойгу продължава да заема поста си, само че не оповестява елементи за това по кое време и къде тъкмо се е срещнал министърът с бойци и командири от Западната войскова формация.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР