Кметът на Москва предложи на московските предприемачи да създадат в

...
Кметът на Москва предложи на московските предприемачи да създадат в
Коментари Харесай

Собянин предложи създаване на „зони без коронавирус” в ресторантите в Москва

Кметът на Москва предложи на московските бизнесмени да основат в заведенията за хранене, заяви Би Би Си.
По-рано Собянин се оплака, че делът на имунизираните против ковид в Москва е " няколко пъти по-малък ", в сравнение с във всеки европейски град.
„ Направете зона без Covid във вашия ресторант, където се намират хора с имунизации “, сподели Собянин, обръщайки се към бизнесмените в „ Бизнес техноград ” във ВДНХ.
Според него Москва е изгубила половината от туристите си за една година, което се е трансформирало в сериозен проблем за бранша на услугите, търговията и кетъринга. „ За да избегнем спомагателни ограничавания, би трябвало да се защитим, за това имаме всичко “, сподели кметът.
По-рано в сряда вестник " Ведомости ", базирайки се на собствен източник, заяви, че към този момент Москва не възнамерява да вкара наложителна преди изборите, защото това " може да повлияе на протестните настроения ".
Но събеседник на изданието не изключи, че наложителната имунизация може да стартира след изборите за Държавната дума, които ще се проведат на 19 септември. Той изясни, че употребявайки образеца на Якутия, управляващите желаят да ревизират публичното мнение по отношение на наложителната имунизация.
 Кметът Собянин подреди възрастните московчани да си стоят вкъщи Кметът Собянин подреди възрастните московчани да си стоят вкъщи
Кметът на Москва Сергей Собянин подреди на възрастните хора да останат вкъщи и предложи на работодателите да разрешат работа в дома, с...
Изявленията за допустима наложителна имунизация от управляващите започнаха преди седмица. Във вторник, 25 май, управляващите на Якутия оповестиха, че вкарват наложителна имунизация в района за лекари, просветителни и обществени служащи, чиновници по сигурността и уредници на обществени събития.
По-късно те смениха мнението си и оповестиха, че в републиката няма да има наложителна имунизация. В постановлението на основния доктор на Якутия има условие хората да се явяват в центъра за имунизация, в случай че работодателят изиска това.
„ На първо място, всички просветителни служащи, участващи в организирането на летните ваканции на децата, са длъжни да бъдат имунизирани, както и целият контингент, от уредниците и участниците до ангажирания личен състав, участващ в провеждането на всеобщи събития от републикански мащаб “, съобщи държавното управление в началото. „ В случай на непростим отвод за имунизация, служителят може да няма право да работи “, предизвестиха управляващите.
На съвещанието на републиканския щаб беше маркирано също, че работодателите, които не са обезпечили наложителна имунизация на чиновници, ще бъдат санкционирани 200 хиляди рубли. Вярно е, че в решението на основния доктор, с което се срещна РИА Новости, не се загатва наложителната имунизация и няма посочени санкции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР