Кметът на Монтана Златко Живков изгледа на живо срещата между

...
Кметът на Монтана Златко Живков изгледа на живо срещата между
Коментари Харесай

Кметът на Монтана: Ядосан съм, но се получи интересен мач с много обрати

Кметът на Монтана Златко Живков изгледа онлайн срещата сред локалния отбор и Арда (Кърджали). Мачът приключи 3:3, като новаците в efbet Лига изпуснаха успеха в самия завършек на мача, когато позволиха изравнителен гол.

" Ядосан съм. Получи се доста забавен мач с доста обрати, както ние можехме да спечелим, по този начин и Арда. Честно казано скърбя, че изпуснахме трите точки, макар че мачът можеше да приключи всячески. Като се има поради положението на трима футболисти, изключително на Тони Тасев и Николай Цветков, които играха с доста тежки травми, е изненада, че се появиха на терена ".

Поздравявам момчетата и на двата тима. Ще създадем всичко допустимо, с цел да останем в елита. Играем с съвсем същия тим, с който играехме във Втора лига. Очевидно е, че ще би трябвало да се подсилим и несъмнено ще го създадем. Амбицирани сме да се представим почтено и да играем добре. Надявам се хората да повярват и да се върнат на терена. Четири тима на Монтана са в елита на България - 15, 17 и 19-годишните, както и мъжете, това е 100 годишнината ни, която се надявам да посрещнем с оптимизъм. Много неща оправихме и по материалната база. Отборът е единствен, който за 2 месеца мина 8 PCR теста.

Опитваме се да осигурим естествени условия и нека да няма проблеми с вируса. Трудно е и е тежко след тази рецесия, тъй като Монтана е на най-високо равнище освен във футбола, само че във волейбола и баскетбола. Ние сме състезателен град, състезателен център и се надявам да имаме сили да успеем да се оправим. Имаше доста младежи на стадиона, които съблюдаваха ограниченията. Надявам се това да се резервира ", сподели Живков.
efbet Лига 1 кръг, събота 8 август  Монтана 3:3краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР