Кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер остава в ареста за

...
Кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер остава в ареста за
Коментари Харесай

Арест за кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер и синa му

Кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер остава в ареста за 72 часа с прокурорска мярка, научи bTV. В ареста е и синът му, а дъщерята е освободена под  парична гаранция. Срещу кмета и децата му е повдигнато обвиняване за проведена незаконна група, по отношение на построените с евросредства къщи за посетители в Минерални бани.
 
Комисията за противопоставяне на корупцията и Софийската градска прокуратурата  влязоха в община Минерални бани и в фамилния хотел на кмета на общината. Акцията е по линията на усвоени евросредства. Обиските в кметския хотел и в общината прекъснаха командирровка на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер в чужбина.
 
Мюмюн Искендер бе единственият общински кмет в Хасковска област, който намерено разгласи, че застава зад Ахмед Доган. След това Общинският съвет на Движение за права и свободи също поддържа почетния ръководител. Хотелът на фамилията на Мюмюн Искендер един път към този момент беше проверяван, когато избухна абсурдът с къщите за посетители през лятото на 2018 г.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР