Кметът на мексиканския град Сан Педро Уамелула - Виктор Уго

...
Кметът на мексиканския град Сан Педро Уамелула - Виктор Уго
Коментари Харесай

Мексикански кмет се ожени за алигатор

Кметът на мексиканския град Сан Педро Уамелула - Виктор Уго Соса по остаряла традиция се ожени за 7-годишно женско алигаторче на име Малката принцеса. Подробности за церемонията разкри Daily Mail, представен от БГНЕС.

За тържеството влечугото беше облечено в бяла рокля, а челюстите му бяха превързани за сигурност на гостите. Във видеото, оповестено от изданието, празнично облечен Соса танцува в прегръдка с алигатор, държейки го в ръцете си и целувайки животното по муцуната. Церемонията бе съпроводена от мощна музика.

El alcalde de México se casa con un cocodrilo vestido de novia

— EL MUNDO (@elmundoes)

Сватбеното празненство е част от остарял обред, а Малката принцеса в ритуала съставлява Майката Земя, а бракът ѝ с локален водач символизира единението на индивида с божественото. По този метод градът се надява да си обезпечи обилие. „ Молим природата да ни даде задоволително дъжд, задоволително храна и да имаме риба в нашата река “, изясни Соса.

Кметовете на Сан Педро Уамелула се женят за влечуги всяка година по традиция, която е непокътната от 18 век. Местните считат, че това носи шанс на риболовците. Така през 2017 година предходният началник на града Виктор Агилар се ожени за женски крокодил като част от церемонията.

По-рано беше обявено, че в Бразилия жена, която мечтаеше за семейство, се омъжи за парцалена кукла, основана от майка ѝ. Не единствено това, само че и тя също по този начин съобщи, че е родила дете от играчка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР