Кметът на Луковит Иван Грънчаров с пост по повод изказването

...
Кметът на Луковит Иван Грънчаров с пост по повод изказването
Коментари Харесай

Кметът на Луковит: Цветанов редеше листите в ГЕРБ еднолично

Кметът на Луковит Иван Грънчаров с пост във връзка изявлението на ръководителят на " Републиканци за България ". Ето какво написа той в профила си във Фейсбук:
" Чак през днешния ден, гледайки предаването “120 минути ”, в което посетител бе Цветан Цветанов, разбрах, в действителност, кой пречи на общината толкоз дълго време да не получи единодушието на Държавата да стане собственик на пещера " Проходна " . Оказа се, че бранителят на тази за мен организация БТС с престъпно ръководство е бил точно той. Наистина чак не ми се вярваше, че сивия кардинал в БТС е бил той. Вярно, че във времето на няколко пъти ми споделиха, че ще си имам проблем с него, само че все пак, не имах вяра. И през днешния ден той непосредствено в ефир се изцепи за " Ягодинската пещера ", която бил избавил от лапите на община Борино, която желала да прилапа едни 70 000 лв. на година доходи , като я стопанисва. Но видиш ли, той покровителят, се преборил да се стопанисва от бандитската за мен БТС и по този начин оказал помощ на хората. Нямам думи!
 Цветан Цветанов: Тихомълком готвят замяна на Комисията по досиетата Цветан Цветанов: Тихомълком готвят замяна на Комисията по досиетата
" Два месеца преди края на този парламент не е съществено и национално отговорно без обществен спор да се потегля тихомълком към замяна на...
Този мъдрец и до скоро втори човек в ГЕРБ се оказва, че не знае, кой съставлява хората. Оказва се не общината, в която живеят съгласно него, а някакви льохмани от БТС. Стига бе! Срам нямате ли? За безсрамие виждам и допълнително. Не разбрах, в действителност, какво го интересува, кой редял листите на ГЕРБ сега. Мога обаче да кажа, по какъв начин се редяха, когато зависеше от него. Като във всяка демократична партия и тук - транспарантно. Канеше управленията на областа и общините на среща за редене на листа. Там всички решавахме единомислещо подреждането в негово наличие , единодушие и утвърждение. До тук обаче с демокрацията и прозрачността. След няколко дни идваше и неговото еднолично решение, неподлежащо на смяна . И в този момент този човек ми приказва за морал и бистрота от екрана.  Стига бе! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР