Кметът на Лондон Садик Хан поиска 5.7 милиарда британски лири

...
Кметът на Лондон Садик Хан поиска 5.7 милиарда британски лири
Коментари Харесай

Кметът на Лондон иска 5.7 млрд. паунда помощ за градския транспрот

Кметът на Лондон Садик Хан изиска 5.7 милиарда английски лири за оператора на градския публичен превоз, с цел да подсигурява работата му през идните 18 месеца, осведоми в. " Файненшъл таймс ".

Хан, който е ръководител на съвета на оператора " Транспорт фор Лондон " (Transport for London), е отправил настояването си за финансовия пакет към държавното управление, защото броят на пасажерите продължава да спада поради ограничаващите ограничения против ковид, отбелязва изданието, представено от Ройтерс.

Операторът, който разчита най-много на доходи от билети и карти, с цел да ръководи метрото, рейсовете и влаковете, и да влага в нови планове, в началото си обезпечи от държавното управление 1.6 милиарда английски лири през май, с цел да покрие спада на приходите до октомври.

През юли компанията заяви, че ще са ѝ нужни 2 милиарда английски лири за втората половина от годината или до 300 милиона английски лири повече, в сравнение с предвиждаше в по-ранен незабавен бюджет, защото броят на пасажерите остава невисок поради пандемията.

В настояването си за средствата Хан акцентира, че приходите от продажба на билети са спаднали с към 90 % вследствие на ограничаващите ограничения и няма да се върнат към предходните нива, до момента в който са в действие наредбите за обществена отдалеченост.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР