Кметът на Ливърпул Джо Андерсън се притеснява, че подновяване на

...
Кметът на Ливърпул Джо Андерсън се притеснява, че подновяване на
Коментари Харесай

Кметът на Ливърпул против подновяването на първенството

Кметът на Ливърпул Джо Андерсън се тормози, че възобновяване на Висшата лига ще докара до огромно скупчване на почитатели към " Анфийлд ". Първенството бе спряно на 13 март, а мърсисайдци са на две победи от първата си купа от 30 години.

Планът за рестартиране на сезона включва мачове пред празни трибуни. Въпреки това мнозина изрекоха мнение, че е прекомерно рано за възобновяване на футбола.

" Дори да се играе пред празни трибуни, ще има хиляди хора, които ще отидат към " Анфийлд ". Няма да са доста тези, които ще съблюдават ограниченията и ще останат надалеч. Много хора ще отидат да честват ", разяснява Андерсън.

Liverpool mayor Joe Anderson fears a " farcical " situation with fans congregating outside Anfield and says resuming the Premier League is a " non-starter. "

Find out more: https://t.co/vD4qnoS9CN pic.twitter.com/gamocXoFFN
— BBC Sport (@BBCSport) April 30, 2020
" За полицията ще бъде доста мъчно да държи хората на разстояние и да се съблюдава общественото разграничаване. Би било фарс. Мисля, че най-хубавото решение е да се постави завършек на сезона. Не единствено, обвързвано с Ливърпул - те явно са спечелили купата, заслужават я и би трябвало да бъдат оповестени за първенци. В последна сметка най-важното е здравето, сигурността и живота на хората ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР