Кметът на Ливърпул Джо Андерсън е бил арестуван във връзка

...
Кметът на Ливърпул Джо Андерсън е бил арестуван във връзка
Коментари Харесай

Кметът на Ливърпул е арестуван

Кметът на Ливърпул Джо Андерсън е бил задържан по отношение на следствие за създаване и обмисляне на строителни обекти в града.
Джо Андерсън е един от петимата задържани и заплашване на очевидци, съобщи БНР, базирайки се на Sky News.
 Бейрут задържа ливанско-френски предприемач, непосредствен до Саркози Бейрут задържа ливанско-френски предприемач, непосредствен до Саркози
Ливан задържа ливанско-френски предприемач, непосредствен на някогашния френски президент Никола Саркози, откакто е получил искане за ареста му от...
Полицията не e повдигнала обвинявания против задържаните и не е показала имената им, а единствено тяхната възраст и местоживеене, само че медиите са единомислещи, че 62-годишният мъж е кметът на Ливърпул.
През октомври Джо Андерсън, който е от опозиционната Лейбъристка партия, се трансформира във водеща вест, откакто поддържа проектите на държавното управление да сложи града му в най-високата трета степен на локална карантина. Той е кмет на града от 2012 година, като завоюва трети мандат на забавените локални избори през май.
Говорител на общинския съвет в Ливърпул съобщи във връзка на новината, че се по настоящо следствие, само че не може да разяснява обвиняванията или хората в него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР