Кметът на Кюстендил Петър Паунов не даде еднозначен отговор на

...
Кметът на Кюстендил Петър Паунов не даде еднозначен отговор на
Коментари Харесай

Ще се кандидатира ли кметът на Кюстендил Петър Паунов за пети мандат

Кметът на Кюстендил Петър Паунов не даде еднопосочен отговор н а това дали ще се кандидатира за пети мандат за локалните избори наесен.

На конференция пред медиите той отговори на два въпроса, сложени му на вчерашна полемика с жители, която се и злъчваше онлайн от постройката на Общината.

По време на срещата породиха два въпроса - дали има право да взе участие за следващ път в изборната конкуренция на локалните избори и дали ще го направи. 

Отговорът на първия въпрос е „ законодателят не е лимитирал опцията за кандидатиране “, сподели Паунов. Що се отнася до втория въпрос, Паунов отговори, че за това решение ще вземе необятната коалиция, която до момента го издига като претендент за кмет. 

В обединението влизат седем партии, с поддръжката на ГЕРБ. Паунов уточни, че има предпочитание за уличаване на обединението и от страна на други сътрудници.

„ Решение за това дали ще бъда претендентът за кмет и кои ще бъдат претендентите за съветници, ще вземе обединението. Това ще бъде направено в законовите периоди. Независимо от това, работата на мен и сътрудниците в общината няма да се промени и ще продължим да работим за положителното на Кюстендил ", разяснява още Паунов.

„ Тук съм, с цел да нося отговорност. Ако се кандидатирам, ще кажат - „ не ти ли стигна “, в случай че не се кандидатирам, ще репликират - „ омаза нещата и се скри “. Истината е че работим непрекъснато. Няма да се скрием нито аз, нито екипът ми “, разяснява още кюстендилският кмет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР