Кметът на квартал Изток в Перник поиска да бъде наказан

...
Кметът на квартал Изток в Перник поиска да бъде наказан
Коментари Харесай

Кмет сам поиска да бъде глобен заради неправилно паркиране

Кметът на квартал " Изток " в Перник изиска да бъде осъден и санкциониран, откакто жител го излови да паркира погрешно. Снимката взриви обществените мрежи и провокира всеобщо отвращение у перничани. След общественото неодобрение последва и обществено опрощение.

„ Видях паркираната в насрещното кола и отидох да направя забележка. Впоследствие се оказа, че кметът е вършел активността си на орган, който отговарря за инфраструктурата на нашия квартал, което доста ме зарадва ”, описа в " Здравей, България " Мария Валтерова, очевидец на нарушаването.

Според кмета и другите коли са били паркирани погрешно, само че това не е опрощение.

„ Направих неточност и се оправдавам. Каквото и да кажа - дали по работа, или по друга причина, това не ме оневинява по никакъв метод. Това е и повода да желая да ми бъде написан акт ", сподели кметът на квартал " Изток " Емил Костадинов.

Той добави, че всеки ден водачите вършат по някое малко нарушаване.

От Общинския инспекторат разясниха, че за първи път се случва човек самичък да изиска да бъде осъден за нарушаването си на пътя.

„ По този метод давам образец, че човек би трябвало да си понесе следствията от дейностите. Всеки би трябвало да внимава по какъв начин кара ”, сподели още Емил Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР