Кметът на Криводол Ицо Доков, популярен вече като Доков бей,

...
Кметът на Криводол Ицо Доков, популярен вече като Доков бей,
Коментари Харесай

Доков бей полудя! Обезглави селата в община Криводол, които са гласували за ГЕРБ /снимки/

Кметът на Криводол Ицо Доков, известен към този момент като Доков бей, организира огромна чистка на наместници в селата на общината, видя кореспондент на организация BulNews.
Прякорът му се роди поради околните му финансови връзки с турския национален визиите лот Монтана Димитър Аврамов, известен в крими средите като Митко Галата.
Днес Уровене беше проведен митинг против дейностите на градоначалника, който беше определен от името на партията на Бойко Борисов.
На площада в селото се бяха събрали десетки поданици, които направиха подписка против освобождението на кметския наместник Петрана Петрова. Тя е следващият селски властник, назначен от Доков бей и уволнен. През последните седмици същата орис имат и нейните сътрудници в Осен, Баурене, Добруша и Главаци. Общото сред тя е, че всички те са от ГЕРБ и партията има най-вече гласове на миналите избори.
Фрапиращото в Уровене е, че уволнената Петрана Петрова е от основателите на партията и главен мотор по време на избори. Това обаче не е спряло кметът на Криводол да й „ вземе главата “ като част от всеобщата чистка на хора от ГЕРБ.
Пред събралото се голям брой тя показа, че през миналите 3 години непрестанно е молела Доков бей да се провиснал пари за ремонт на пътя до селото, който е в извънредно положение. Наскоро се наложило служители на реда и незабавни медици да бъдат транспортирани с джип, с цел да стигнал до една от къщите. Три години селото е било изцяло забравено от кметът на Криводол, като той не е почел молбата на кметския наместник за най-малко една скамейка за площада. В същото време в селото няма поп, даскал, доктор, служител на реда и куриер. Затова за всичко хората разчитали на Петрана Петрова. Да я поддържа на площада в селото беше пристигнала и към този момент уволнената Лиляна Лазарова, която до неотдавна е била кметски наместник на Осен. Естествено, и тя от ГЕРБ.
Протестиращите в поддръжка на своя кметски наместник разясниха, че турския башибозук не е клал по този начин в Криводолско, както Доков бей.
Подписката е адресирана до факторите в ГЕРБ и не е мъчно да се предвижда, че скоро Доков бей ще получи пестник от Бойко Борисов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР