Кметът на Кричим Атанас Калчев призова жители на града и

...
Кметът на Кричим Атанас Калчев призова жители на града и
Коментари Харесай

Кметът на Кричим с призив да се помогне на семейство, постра...

Кметът на Кричим Атанас Калчев прикани поданици на града и компании да оказват помощ на фамилията на Костадин Згуровски, чийто дом бе погубен при пожар. От общината също ще подкрепят на фамилията. Ето какво сподели в апела си насочи кметът на Кричим Атанас Калчев:

Уважаеми съграждани,
Позволявам си да насочва актуалният зов за помощ и поддръжка на нашия съгражданин Костадин Згуровски и фамилията му, чийто единствен дом беше съвсем погубен от зародилия пожар в ранните зори на 15.01.2022 година
Кричимци постоянно са били хора с огромни сърца и съпричастни към бедите на своите съграждани, и постоянно са давали своята милостиня в помощ на потърпевши - всеки съгласно опциите си.
Вярвам, че и този път ще е по този начин.
Вярвам, че освен обособения човек ще помогне с каквото може, само че и компаниите ще бъдат съпричастни и ще подкрепят потърпевшото семейство за възобновяване на дома им.
След даване на нужните документи и община Кричим също ще ги подкрепи по този начин, както е пособия и на други изпаднали в такава неволя, без значение, че общинският бюджет е стеснен, изключително в този момент в изискванията на тази пандемия. Ние постоянно сме се управлявали от мисълта, че не можем да помогнем на всеки, само че всеки може да помогне на някого.
Вярвам, че и този път ще е по този начин и ще се обединим - жители, компании и община, всеки съгласно опциите си, ще бъдем съпричастни и ще подпомогнем изпадналото в неволя семейство Згуровски за възобновяване на дома им.
Всички благотворителни акции, които са проведени до в този момент в нашия град, са ме карали да се усещам горделив, че съм кмет на Кричим, тъй като кричимци постоянно са били единни и в положително, и в зло, постоянно са били съпричастни и с насладата, и с болката на другия.
Вярвам, че и този път ще бъде по този начин.
Свързани вести Кметът на Кричим с зов към спечелилите в изборите Опашка за бърз тест в Община Кричим след невижданите ограничения на кмета
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР