Кметът на Кричим Атанас Калчев призова хората от общината да

...
Кметът на Кричим Атанас Калчев призова хората от общината да
Коментари Харесай

Къща изгоря при пожар в Кричим, семейство се нуждае от помощ СНИМКИ

Кметът на Кричим Атанас Калчев прикани хората от общината да се обединят и да оказват помощ на собствен съгражданин и фамилията му, които изгубиха дома си поради пожар.

„ Позволявам си да насочва сегашния зов за помощ и поддръжка на нашия съгражданин Костадин Згуровски и фамилията му, чийто единствен дом беше съвсем погубен от зародилия пожар в ранните зори на 15 януари. Кричимци постоянно са били хора с огромни сърца и съпричастни към бедите на своите съграждани, и постоянно са давали своята милостиня в помощ на потърпевши - всеки съгласно опциите си. Вярвам, че и този път ще е по този начин. “, споделя в зов кметът Атанас Калчев.

Той има вяра, че освен обособения човек ще помогне с каквото може, само че и компаниите ще бъдат съпричастни и ще подкрепят потърпевшото семейство за възобновяване на дома им.

„ След даване на нужните документи и община Кричим също ще ги подкрепи по този начин, както е пособия и на други изпаднали в такава неволя, без значение, че общинският бюджет е стеснен, изключително в този момент в изискванията на тази пандемия. Ние постоянно сме се управлявали от мисълта, че не можем да помогнем на всеки, само че всеки може да помогне на някого. Вярвам, че и този път ще е по този начин и ще се обединим - жители, компании и община, всеки съгласно опциите си, ще бъдем съпричастни и ще подпомогнем изпадналото в неволя семейство Згуровски за възобновяване на дома им. “, споделя още градоначалникът.

„ Всички благотворителни акции, които са проведени до в този момент в нашия град, са ме карали да се усещам горделив, че съм кмет на Кричим, тъй като кричимци постоянно са били единни и в положително, и в зло, постоянно са били съпричастни и с насладата, и с болката на другия. Вярвам, че и този път ще бъде по този начин. “, прибавя в апела си кметът.

„ Благодаря на кмета господин Калчев и управлението на община Кричим от името на цялото семейство за оказаната поддръжка. Инициирана е благотворителна акция за набиране на средства, нужни за възобновяване на вредите “, заяви пострадалия Борис Згуровски.

Всеки може да помогне със средства на фамилията на името на майката на пострадали, която също е обитавала изгорелия дом.

АНГЕЛИНА БОРИСОВА ЗГУРОВСКА

IBAN: BG76CECB97901085109200

Централна Кооперативна Банка

BIC CECBBGSF

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР