Кметът на Козлодуй Маринела Николова от ГЕРБ е прехвърлила цялото

...
Кметът на Козлодуй Маринела Николова от ГЕРБ е прехвърлила цялото
Коментари Харесай

Заради КПКОНПИ! Кметът на Козлодуй Маринела Николова е прехвърлила цялото си имущество

Кметът на Козлодуй Маринела Николова от ГЕРБ е трансферирала цялото си недвижимо имущество през 2020 година, научи организация BulNews.
Това проличава от оповестените от Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество /КПКОНПИ/, заявления за имущество и ползи, подадени от лицата, заемащи висши обществени длъжности.
Декларацията на Маринела Николова е за интервала на цялата 2020 година и в нея е посочено, че е трансферирала на друго име собствеността на 11 ниви на територията на Козлодуй с обща повърхност близо 90 декара. Освен това е трансферирала и два жилището в Козлодуй, две къщи дружно с дворовете им и имот в града. Това напрактика е цялото недвижимо имущество на кмета разказано в годишните имотни заявления налично и добито от нея от 2015 година насам.
Освен това в декларацията на Маринала Николова са вписани 6 872 лв. налични пари, спестени от заплата в две сметки и още 11 831 лв. в три сметки на брачна половинка й. Тя е заявила 27 866 лв. потребителски заем, а за брачна половинка си е показала 50 000 лв. ипотечен заем, 43 000 лв. потребителски заем, 7 000 лв. овърдрафт и 1 000 лв. в кредитна карта. Годишната основа от приходите на кмета е в размер на 27 866 лв., а на брачна половинка й – 69 145 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР