Кметът на Киев Виталий Кличко каза вчера пред ДПА, че

...
Кметът на Киев Виталий Кличко каза вчера пред ДПА, че
Коментари Харесай

Кметът на Киев: Смъртта на Навални е била планирана да настъпи преди Мюнхенската конференция

Кметът на Киев Виталий Кличко сподели през вчерашния ден пред ДПА, че времето на гибелта на съветския отстъпник – единствено три часа преди плануваното начало на Мюнхенската конференция по сигурността, на която участват огромни западни водачи, не е инцидентно.

„ Не мисля, че това е съвпадане “, сподели Кличко, който е някогашен политик.

Той упрекна съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През за гибелта на Навални, като сподели, че Путин командва всичко в Русия. „ Това е тирания “, сподели Кличко. Там всеки, който не е склонен с Путин, бива погубен или хвърлен в пандиза, добави киевският кмет, написа Българска телеграфна агенция.

И въпреки всичко Кличко, който е и повторен победител в международното състезание по бокс в тежка категория, се надява, че опозицията против режима на Путин в този момент ще се усили и в Русия.

„ Всички се опасяват да приказват намерено срещу “, призна Кличко. Има обаче „ сериозна маса “ хора, които са изгубили родственици във войната в Украйна и са недоволни от държавното управление на Путин. Те не могат да мълчат, счита Кличко.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР