Кметът на Казичене Григор Григоров от ГЕРБ цяла сутрин стои

...
Кметът на Казичене Григор Григоров от ГЕРБ цяла сутрин стои
Коментари Харесай

Кмет на ГЕРБ цяла сутрин стои пред секцията, раздава храна

Кметът на Казичене Григор Григоров от ГЕРБ цяла заран стои пред секцията и брои кой е пристигнал да гласоподава и кой не, оповестиха пред OFFNews хора от софийското село Казичене, което е в състава на регион Панчарево.

Григоров е дал своя вот рано и по-късно в продължение на повече от час е бил в двора на учебното заведение. След скандал със покровители на други претенденти, Григоров обяснил, че чака жена си. Когато и жена му гласувала обаче, Григоров още веднъж траял да стои в двора и почнал да изяснява, че чака сандвичите, които да даде на комисията. След тази му имитация абсурдът станал още по-бурен, тъй като Григоров няма право да раздава сандвичи, а това може да се пояснява като подкупване на комисията.

За малко Григор Григоров, който е сегашен кмет и претендент за идващ мандат, се е преместил пред учебното заведение. Когато покровителите са влезнали в секциите обаче, Григоров се е преместил и сега към този момент е в постройката на учебното заведение.

В момента на написването на тази дописка читатели ни изпратиха фотография по какъв начин Григоров връчва торби на мъж  вътре в постройката на учебното заведение, където са изборните секции. Според читателите ни момичето, което се вижда на фотографията, е дъщерята на кмета Григоров и е негов покровител. Кой е индивидът, който поема пликовете и какво има в тях, към този момент не се знае.

Идентична обстановка има и в Железница, където кметът Дойчин Сремкин също стои пред секцията цяла заран.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР