Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов благодари на служителите от

...
Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов благодари на служителите от
Коментари Харесай

Д-р Емил Кабаиванов благодари за бързото потушаване на пожара между Войнягово и Климент

Кметът на Карлово доктор Емил Кабаиванов благодари на чиновниците от районен съд ПБЗН за бързото и навременно потушаване на зародилия на 13 август пожар сред селата Войнягово и Климент.
 
В ранния следобяд в неделя сред двете села горяха сухи треви, пламъците обгърнаха огромна повърхност в мъчнопроходим терен. В битката с огъня се включиха три екипа с огнеборци два от Карлово и един от Хисаря.
 
Пожарът беше сподавен, като бе предотвратена заплахата той да засегне близката гора. Кметът показва своята благодарност за положителното образуване и съгласуване на дейностите на всички, взели участие в потушаването на огнената буря.
 
Напомняме, че със Заповед №348/30.03.2023 година на кмета на община Карлово е наложително спазването на противопожарните правила в горските територии, към железопътните линии, пътища и други линейни уреди, прибавят от общинския пресцентър.
 
При пораждане на пожар се подава сигнал на тел. 112 или в Общинска администрация Карлово тел. 0335/54 555 или 0896686704 когато и да е.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР