Кметът на Калофер Румен Стоянов ще си плати глобата от

...
Кметът на Калофер Румен Стоянов ще си плати глобата от
Коментари Харесай

Цялото общество настръхнало от глобата за Калофер

Кметът на Калофер Румен Стоянов ще си заплати санкцията от 1 000 лева поради обичайното ледено хоро в града, само че цялото общество настръхнало. Едва ли някой може да спре да не се организира хорото или аз в случай че съм имал тази опция, не бих го спрял, тъй като аз съм един от участниците там, сподели пред Българска национална телевизия Стоянов.

Той съобщи, че схванал за наложената му санкция от медиите , като над 200 индивида му се обадили те да му платят санкцията. Каквото и да е станало, каквото и да ги е издразнило хората - всичко си поемам самичък. Аз съм отговорен, под мое управление се организира хорото и за безусловно всичко съм отговорен аз, безапелационен бе Румен Стоянов.
 Десетки въпреки всичко се хванаха на Леденото хоро в Калофер
Десетки въпреки всичко се хванаха на Леденото хоро в Калофер

Тази заран обаче калоферци още веднъж се събраха край Тунджа

По отношение на вчерашната среща на президента Румен Радев с кметовете на дребните общини за безвредното осъществяване на изборите, Стоянов означи, че хората се опасяват за изборите, не ги интересува какъв брой пари ще вземат като членове на СИК, а желаят да бъдат здрави след изборите.

Toй уточни, че е неуместно да се приказва, че по време на срещата с президента се канят кметове по партиен цвят. Никога и никой по никакъв метод не сме питали кой от коя партия е, увери кметът на Калофер.
 Глобяват Калофер за Леденото хоро
Глобяват Калофер за Леденото хоро

Това разгласи регионалният шеф Дани Каназирева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР