Кметът на Горна Оряховица е против избора на Атанас Стоев

...
Кметът на Горна Оряховица е против избора на Атанас Стоев
Коментари Харесай

Кметът на Горна Оряховица е против избора на Атанас Стоев за шеф на ВиК Йовковци

Кметът на Горна Оряховица е срещу избора на Атанас Стоев за началник на ВиК " Йовковци ".

Това излиза наяве от негово изказване във Фейсбук.
Горна Оряховица гласоподава доверие на инж. Добромир Добрев за нов мандат
8663 са гласовете за претендента на ГЕРБ Добромир Добрев против 7882 за Явор Божанков от Българска социалистическа партия за България. Данните са от 100% обработени п...
Прочети повече
" Притесненията ми идват от обстоятелството, че съдружниците - общини не сме осведомени с претекстовете за назначението му, както и с концепцията за развиване на сдружението. Проблемите във водоснабдителната мрежа в региона са едни от най – тежките и наболели през последните години.

Въпреки опита му във ВиК бранша в гр. Хасково, господин Стоев не е постигнал положителни резултати в ръководеното от него преди години водоснабдително сдружение ", написа Добромир Добрев.

" Още петима мои сътрудници - кметове на Общини от Областта, се оповестиха срещу въпросното предопределение. Очакваме Министерство на регионалното развитие да преразгледа решението си. Категорични сме, че в област Велико Търново има задоволително готови експерти, които могат да поемат ръководството на сдружението ", напомня горнооряховският кмет.

 
Горна Оряховица е актуализирана с финансовата помощ на Европейския съюз
Община Горна Оряховица се регистрира пред обществеността за осъществяването на плана за възобновяване на градската среда, който е един от най-м...
Прочети повече
Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР