Кметът на е под карантина в дома си, след като

...
Кметът на е под карантина в дома си, след като
Коментари Харесай

Кметът на Гоце Делчев е под карантина - съпругата му е с COVID-19

Кметът на е под карантина в дома си, откакто брачната половинка му във вторник е дала позитивен тест за ковид, предава.
„ Освен мен и дребната ни щерка е под карантина ”, удостовери през вчерашния ден Москов. Моят и пробата на дъщерята са негативни за COVID-19, а и нямаме никакви признаци на болестта.
Съпругата ми също е добре. И тримата сме си вкъщи. Докато съм под карантина, ме замества Валери Сарандев “.
 Вечерен час за малолетните в Гоце Делчев от 21 октомври Вечерен час за малолетните в Гоце Делчев от 21 октомври
От 21 октомври Община Гоце Делчев вкарва вечерен час за всички малолетни ( деца под 8 г.). Кметът Владимир Москов издаде заповед с...
Съпругата на Москов - Мария Москова, от 13 година е учител по химия в НПГ „ Димитър Талев “ в Гоце Делчев.
„ Не е ясно къде се е заразила, защото тя е от преподавателите, които най-стриктно съблюдават противоепидемичните наставления ”, разяснява шефът на гимназията Мария Георгиева.
В образователното заведение други заболели преподаватели няма, преди време наша колежка се разболя и даже лежа в болничното заведение, само че към този момент е здрава и след няколко дни я чакаме да се върне на работа.
В гимназията под карантина сега е единствено 11 „ а ” клас поради болно момче в паралелката “, сподели Георгиева.
 Лекари, които помнят Хипократовата клетва, желаят да оказват помощ на болничното заведение в Гоце Делчев Лекари, които помнят Хипократовата клетва, желаят да оказват помощ на болничното заведение в Гоце Делчев
Четирима анестезиолози са подготвени да стартират работа в болничното заведение в Гоце Делчев " Иван Скендеров " още от тази седмица - от 1 октомври, с...
След теста на Мария Москова гимназията получила наставление за засилена стерилизация.
„ Ние така и така я вършим, дезинфектанти има на всички места, вървим с маски, вършим всичко належащо “, изясни директорката.
Поради многото случаи на болни в общината на 20 октомври, в последния си работен ден преди излизане в карантина, Вл. Москов забрани за период от 14 дни провеждането на групови празненства на закрито, многолюдни сватбени тържества и наложи вечерен час за малолетните.
Заместникът му Сарандев пък наложи крути хигиенични ограничения на общинския пазар, включващи 2 пъти на ден дезинфектиране на площадките за селскостопански и промишлени артикули, указателни табелки с напомнянето, че плодовете и зеленчуците би трябвало да се мият щедро преди консумация, оформяне на входове и изходи на пазара, делене на потребителските потоци за селскостопанския и индустриален пазар и наложителни защитни маски или защитни шлемове за търговци и консуматори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР