Кметът на Доспат от шайката ГЕРБ Елин Радев е същински

...
Кметът на Доспат от шайката ГЕРБ Елин Радев е същински
Коментари Харесай

Как кметът от управляващата шайка Елин Радев си построи свой град с държавни пари

Кметът на Доспат от шайката ГЕРБ Елин Радев е истински деспот – корумпираният властник е трансформирал родопския град в свое частно притежание, в което се разпорежда като самовластник. Разследване на Narod.bg разкри извратената тирания, на която герберастът е подложил локалните поданици – той коли, той беси, в него са и ножът, и сиренето.

Хватката на мафията ГЕРБ тук е брутална, тъй като е икономическа – целият бизнес в Доспат е под ботуша на Елин Радев – кметът държи хотели, къщи за посетители, магазини, строителните и ремонтни действия, превоза, дърводобива, даже сега негова компания подвига първия мол в района!
 Молът на кмета се строи под пара


Крадливият кмет източва общината главно през компания „ Вева Груп ”, която се води на брачната половинка му – 53-годишната Аида Китанова Радева. ЕООД-то е записано в Доспат на ул. „ Тракия ” №1. Дружеството има клонове в с. Борино, родното място на формалния водач на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ с адрес…местността Саранлъка, и още един клон, регистриран в Пловдив.



Освен превоз, строителство, търговия, хотелиерство, поправки и куп действия, с които наглият Елин Радев безусловно е завладял Доспат и района, „ Вева Груп ” се занимава и с колосалната спекулация с българската природа – дърводобив.
 Семейни врътки с компанията, която държи целия бизнес в Доспат


Проверката на Narod.bg сподели, че доникъде на април 2017 година ЕООД-то, за което работи цялата община Доспат, е ръководено от сина му – 30-годишният през днешния ден Валери Елинов Радев. Преди четири години обаче хитрецът от ГЕРБ поставил брачната половинка си Аида са шеф.

Финансовият доклад на „ Вива Груп ” –

Така стигаме до неуместния проблем в страна от Европейски Съюз да има частен град, доминиран от хунтата, в който хората са сложени под цялостна взаимозависимост и са принудени да гласоподават за ГЕРБ, тъй като ще останат без прехранване. Така мафията се мултиплицира избор след избор, до момента в който прокуратурата и цялата правораздавателна система спи зимен сън към този момент повече от 10 години.
 Елин Радев към този момент има опит със съдилищата


Безмилостната хватка на ГЕРБ тук изяснява и за какво вярната ПКП на Баце Даниела Дариткова е лидер на листата на ГЕРБ точно тук – където 90% от хората са принудени да гласоподават за хунтата – по този начин пишман докторката от Смолян е сигурна в следващото си преизбиране за народен представител.

Друга компания от обръча на Елин Радев е строителната „ Титан строй Д “ ООД, която се държи от… племенника на кмета Наско Пържанов.
 Камионите на кмета не се прибират в гаража – работа, работа, работа


През това сдружение минават огромна част от строителните действия в целия район, с цел да може герберастът да натрупа милион след милион на гърба на Доспат. Финансовото си благоденствие подсъдимият Радев показва обществено, като ръководи джип мерцедес за 100 000 лв. със заплата 2 хиляди. Как става това, да каже прокуратурата.
 Герберастът има и бензиностанция


По следите на имуществото на гербаджията стопираме първо на бензиностанцията му „ Сева 3 ”, на която неслучайно зареждат всички общински коли. Към обекта има автомивка, с цел да поддържат чисти държавните коли, естествено, против възнаграждение.
 …в автомивка


Следващата ни спирка е вилно населено място „ Оазис ”. Кметският комплекс е формиран от 3 огромни вили – „ Мечта, „ Орхидея ” и „ Афродита ”, които се намират на брега на един от най- красивите язовири в България – „ Доспат ”.
 Кметът е и изтъкнат хотелиер


Вилите са с общ потенциал 50 индивида и всяка една от тях се отдава чартърен на стаи. Според локалните за построяването на „ Оазис ” Елин Радев е похарчил над 3 милиона лв., които прокуратурата въобще не сети да попита с какъв генезис са.
 „ Оазис “ е на брега на бент. „ Доспат “


Към имуществото на Елин Радев спада и хотелският комплекс „ Диамант ”, който се намира в центъра Доспат. Построен още веднъж наоколо до язовира, хотелът целогодишно предлага прелестни условия за фамилен туризъм и отмора, гласи рекламата му.

Комплексът разполага с пет първокласни жилището (хол, дневна, баня с вана) и 22 стаи(с едно, две, три кревати или спалня).
 Хотел „ Диамант “ е в центъра на родопския град


„ Диамант ” предлага още ресторант-градина, кръчма, веранда, игрална зала, рум сервиз, конферентна зала, детски ъгъл, тенис на маса, джакузи, солариум, сауна и охранителен паркинг. Цена: 2 милиона лв., още веднъж с неразбираем генезис.
 …и магазин с плакати на шефката Даниела Дариткова


Това са единствено част от имотните придобивки на домораслия деребей Елин Радев, които ще станат обект на инспекция още след изборите на 4 април, когато хунтата ГЕРБ ще загуби властта и ще би трябвало да дава отговор за безобразията, които сътвориха нейните кметове през годините.
 Със заплата под 2000 лв. герберастът кара джип мерцедес за 100 бона
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР