Кметът на Добрич Йордан Йорданов беше избран за нов председател

...
Кметът на Добрич Йордан Йорданов беше избран за нов председател
Коментари Харесай

Кметът на Добрич оглави партията, създадена от Кунева

Кметът на Добрич Йордан Йорданов беше определен за нов ръководител на " Движение България на жителите ". Той получи единомислеща поддръжка на петото национално заседание на партията.

Йорданов заменя на поста Димитър Делчев. Въпреки че е единствено на 36 години, новият ръководител на ДБГ е втори мандат кмет на Добрич. През 2015 година той печели изборите, откакто е повдигнат от Реформаторския блок. Четири години по-късно печели втори мандат с поддръжката на коалиция, в която вземат участие " Движение България на жителите ", Национална движение „Симеон Втори", " Съюз на свободните демократи " и " Глас национален ".

Йорданов е и измежду учредителите на инициативния комитет, който издига Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат.

Кметът на Добрич нашумя с претенциите си върху името " Продължаваме промяната ". Когато Кирил Петков и Асен Василев оповестиха по какъв начин ще се споделя тяхната групировка, Йорданов съобщи, че още от 2019 година в Добрич е имало такава локална коалиция за избори. 

" Когато групировката на Кирил Петков и Асен Василев се яви на изборите и опънаха шатра в Добрич, хората питаха дали това е коалиция на господин Йорданов. ", сподели тогава кметът на Добрич.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР