Кметът на Димитровград Иво Димов разказа пред камерата на novini.bg

...
Кметът на Димитровград Иво Димов разказа пред камерата на novini.bg
Коментари Харесай

Как един кмет успя със своя хъс у заряд да възроди най-младият град в България и в Европа

Кметът на Димитровград Иво Димов описа пред камерата на novini.bg по какъв начин се развива най – младият град в България и в Европа и по какъв начин той посредством своя хъс и заряд съумя да върне града на икономическата карта на България.

Димов е втори мандат градоначалник на Димитровград. Пред novini.bg той описа, че е трябвало да взема решение много проблеми, които дълго години са били неглижирани, с цел да може оптимално бързо да върне града на икономическата карта на България.

„ Въпреки че сме отличници по асимилиране на евросредствата, те и положителната инфраструктура са без значение, в случай че младежите не остават в града. А това може да се случи, в случай че има сигурност, нови работни места “, съобщи Димов.
„ В последните две години обаче е реалност връщането на Димитровград на икономическата карта. В момента в града влагат водещи компании и в идващите години се чака да има сериозен растеж в района. На верния път сме, с цел да променим града “, безапелационен е кметът.

Димитровград е пресечна точка на няколко значими коридора, подсети още Иво Димов и съобщи, че се прави всичко допустимо да се усъвършенства методът на живот на димитровградчани.

„ Важен приоритет за мен и екипът ми е да обвържем потребността на бизнеса с образованието “, заяви градоначалникът.

Иво Димов описа и по какъв начин градът работи за привличането на повече туристи. По думите му, Димитровград има с какво да се гордее, без значение че е един млад град.

Цялото изявление с Иво Димов може да видите по – късно ТУК.

По материала работиха Галя Георгиева и Десислава Станева
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР