Кметът на Дъблин Daithí de Róiste официално стартира традиционния коледен

...
Кметът на Дъблин Daithí de Róiste официално стартира традиционния коледен
Коментари Харесай

Стартира коледен базар на Henry Street, пазар на Moore Street и пазар за храна Temple Bar

Кметът на Дъблин Daithí de Róiste публично започва обичайния коледен пазар Henry Street/Mary Street, пазар Moore Street и видоизменение на Temple Bar хранителен пазар.

Пазарът Henry St ще включва 51 сергии тази година. Пазарът работи 7 дни в седмицата, от 10 сутринта до 21:00 часа и завършва на Бъдни вечер.

Купувачите могат да чакат да видят коледни дарове, декорация, играчки „ и доста, доста повече “, когато посетят пазара това година. Градският съвет на Дъблин приветства завръщането на тази доста обичана коледна традиция.

„ Пазарът на Henry St/Mary St съвсем стана също толкоз част от Коледа, колкото и елхата! “ сподели кметът. „ Страхотно е да видя още веднъж всички търговци. Те са тук откогато се помня и постоянно оказват помощ за основаването на прелестна празнична атмосфера по това време на годината. Те са доста значима част от коледното извършване на покупки в центъра на града. Като най-старият коледен пазар в града, той може да се похвали с богата история, която обгръща генерации и е пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР