Кметът на Бургас Димитър Николов е склонен да се кандидатира

...
Кметът на Бургас Димитър Николов е склонен да се кандидатира
Коментари Харесай

Димитър Николов е склонен да се кандидатира за четвърти кметски мандат в Бургас

Кметът на Бургас Димитър Николов е податлив да се кандидатира за четвърти мандат. Пред Би Ти Ви той разгласи, че за задачата първо членове на партия ГЕРБ в града да решат да го предлагат.

Николов добави, че ще изслуша всички причини, за възможна негова номинация и в случай че те са в интерес на развиването на града, още веднъж ще се яви на избори. Попитан дали би траял да надгражда над към този момент свършеното в града, той сподели, че Бургас е в огромна конкуренция за европейско финансиране с останалите огромни градове в България, както и в Европа " и всеки ход, който заплашва неговото развиване, може да се окаже гибелен ".

Коментирайки сигналите и недоволствата на жителите за замърсен въздух и задушливи миризми на територията на града той разгласи, че мобилната станция на града не регистрира повишения на равнищата на фини прахови частици и газове във въздуха. Миризмите идвали от остарели утайници на нефтената рафинерия, намиращи се покрай града, които до две години ще бъдат премахнати.

Николов посочи, че общината оказва помощ за това процеса да се форсира, само че заради липса на компания в България, която се занимава с сходни действия, е потърсена помощ от Италия.

Кметът изясни, че има спад в туристическия сезон. Според него количеството на туристите е същото като през 2017 година, само че се регистрира отлив по отношение на предходната година. Николов счита, че това се дължи на геополитическите промени в последните години, при които доста туристи от Турция и Близкия Изток са били принудени да плажуват другаде, само че в този момент са се върнали в тези страни.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (19)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР