Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов заяви пред Нова телевизия, че

...
Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов заяви пред Нова телевизия, че
Коментари Харесай

Кметът на Ботевград разкри изненадващи подробности за отношенията между убития Пелов и Панчев

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов съобщи пред Нова телевизия, че е учуден от обстоятелството, че пандизчията Владимир Пелов е решил да се укрие в родния си град. Той схванал от медиите за полицейската акция преди дни в града за търсене на Пелов.

„ Когато разбрах, че се е случил този случай останах извънредно учуден, че е допустимо човек, който се търси къде ли не да се укрива в родния си град “, сподели той.

„ Очакванията на всички се, че човек, който се търси, няма да се върне в родния си град “, добави той.

По думите на Гавалюгов, в града е известно, че Пелов и простреляния Марио Панчев са били близки другари. „ Говорят надали не, че му е някакъв модел за подражателство. Говори се из града, че Марио е много непосредствен, другар, почитател на Владимир Пелов “, уточни той. Затова новината за стрелбата е още по-шокираща.

„ Изненадах се, тъй като знам, че са в положителни връзки “, добави кметът.

За Марио Панчев той сподели: „ Спортуваше момчето будно, само че в действителност нямам информация за някакви легални приходи. Основно съм чувал за лихварство. В Ботевград лихварството е най-силно публикувано като сив бизнес. И проституция и наркоразпространение “.

Разпространяват се клюки, че Панчев е бил осведомител на полицията.

„ Преди повече от 25 години още веднъж Марио Панчев беше прострелян при несъзнателно боравене с оръжие в апартамент на Владо Пелов “, спомни си Гавалюгов.

Инцидентът се е случил зад постройката на музея. Той е с видеонаблюдение, има най-малко 4 камери. Кметът изрази вяра, че те може да се снимали, в случай че не самата престрелка сред Пелов и Панчев, то най-малко тяхното напредване до мястото.

На въпрос дали локалните хора са живели в боязън след бягството на Пелов от Централния софийски затвор кметът отговори: „ Нямам чувството, че хората са живели в боязън. По-скоро беше много коментирана тематика. Считам, че множеството от хората не са допускали, че Владимир Пелов може да се навърта точно в Ботевград “.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР