Кметът на Бостън Мишел Ву беше ударен на Коледа, две

...
Кметът на Бостън Мишел Ву беше ударен на Коледа, две
Коментари Харесай

Домът на кмета на Бостън Мишел Ву е „разбит“ на Коледа от обаждащия се, който твърди, че мъж е застрелял съпругата си вътре – само седмици след провеждането на празничното парти „Избраните на цветните“

Кметът на Бостън Мишел Ву беше ударен на Коледа, две седмици по-късно образуване на спорно празнично празненство за небелите членове на градския съвет.

Полицейското ръководство на Бостън беше извикано към 17:30 ч. към 17:30 ч. в дома на У в дома на Ву в квартал Рослиндейл беше извикано известие за пукотевица, трансформирала се в заложници. в понеделник, съгласно WBUR.

Обаждането е направено посредством осведомителната система на града 311, като се твърди, че мъж е прострелял жена си в дома и я е завързал дружно с втори мъж.

Но откакто екипите на полицията и незабавната помощ дойдоха, те схванаха, че това е домът на кмета и получиха подправено незабавно позвъняване.

Ву, на 38, споделя, че е била шокирана да отвори вратата си и да види всички мигащи светлини, само че това не е нарушило вечерта на фамилията й.

„ За положително или неприятно фамилията ми към този момент е привикнало с това и имаме добра система с отдела “, сподели тя пред радиостанцията.

Не е ясно дали двамата дребни сина на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР