Кметът на Божурище Георги Димов написа на страницата си във

...
Кметът на Божурище Георги Димов написа на страницата си във
Коментари Харесай

Кметът на Божурище настоява за изграждане на фитнес площадка на открито

Кметът на Божурище Георги Димов написа на страницата си във Facebook, че входира докладна бележка към постоянното съвещание на ОбС- Божурище, в която ще предложи построяването на фитнес площадка навън, която ще се намира в центъра на града, до залата по бойни изкуства, на мястото на остарялото кафе „ Гардън “.
Правим доста по инфраструктурата и ръка за ръка, дружно с това върви и всичко останало, твърди Димов и добави, че се старае да компенсира. 

Ето какво написа още кметът на Божурище: 
Бих желал да споделя, че при привършване на обект „ Строително-монтажни дейности по осъществяване на реорганизация и рехабилитация на бул. „ Европа “ – 2-ри стадий “, се осъществя спестовност от плануваната в подписания контракт с изпълнителя планирана стойност на обекта в размер на 50 103 лева с Данък добавена стойност
Поради тази причина, ще предложа на Общинския съвет, тези средства да бъдат пренасочени точно към построяването на тази площадка за фитнес навън. Ще бъде положена ударопоглъщашта настилка, на повърхност към 200 квадрата, ще бъде сложена ограда към цялата повърхност на площадката, ще бъдат сложени пейки и ще бъде направен план за слагане на оборудванията.
 АПИ ремонтира 20 км от значима пътна артерия край Божурище АПИ ремонтира 20 км от значима пътна артерия край Божурище
Председателят на Агенция „ Пътна инфраструктура “ Георги Терзийски разиска с кмета на Божурище Георги Димов ремонта на близо 2...
Считам, че построяването на такава, ще бъде освен потребна за поддържането на положително здраве и просвета в подрастващите и младежите, а ще способства за развиването на спорта в общината.
Спортът навън е здравословен, отпускащ и доста зареждащ!
Вярвам че, предлагането ми ще бъде подкрепено и допустимо най бързо да стартираме построяването.
Бъдете здрави!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР