Кметът на Благоевград Методи Байкушев получи плакет от Българската федерация

...
Кметът на Благоевград Методи Байкушев получи плакет от Българската федерация
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград М. Байкушев получи плакет от Българската федерация по ММА

Кметът на Благоевград Методи Байкушев получи плакет от Българската федерация по ММА. Той бе връчен на публична гала в зала „ Скаптопара “ през днешния ден от ръководителя на Федерацията Станислав Недков, който благодари за поддръжката на Общината при организирането на Държавното състезание по ММА, което се организира в два следващи дни в регионалния център.

„ За мен е огромно наслаждение да ви посрещнем тук през днешния ден. Популярността на вашия спорт носи огромна отговорност към обществото, по тази причина от вашите дейности и от вашите думи зависи каква ще бъде неговата популярност. Пожелавам ви от сърце ММА спортът да се прочуе в цяла България, с това, че него го почитат благородници, тъй като състезателите употребяват своите сили и умения да бъдат бранители на обществото, да бъдат хора, които се борят за правдивост и застават на страната на слабите когато има потребност. Пожелавам ви да покажете най-хубавото от себе си и да постигнете всичко това, за което сте упражнявали. На добър час! “, по този начин кметът Методи Байкушев приветства участниците в шампионата и неговите уредници.

В влиятелния състезателен конгрес присъединяване взеха над 30 тима от цялата страна, а най-хубавите ММА бойци във всички възрастови групи завоюваха медали.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР