Кметът на Благоевград Методи Байкушев има рожден ден днес. Роден,

...
Кметът на Благоевград Методи Байкушев има рожден ден днес. Роден,
Коментари Харесай

Навръх рождения си ден! Кметът на Благоевград Методи Байкушев открива ски сезона в м. Картала 

Кметът на Благоевград Методи Байкушев има рожден ден през днешния ден. Роден, в навечерието на най- светлите християнски празници, градоначалникът е характерен представител на зодия Козирог, считат негови близки, тъй като зодия Козирог е най-отговорният знак от зодиака. Представителите му са много положителни в ръководенето и ръководството на хора.

Козирозите се раждат мъдри, разпознават какво кара другите хора да осъзнават личните си потребности и качества.

Земните знаци, като Козирог, са практични, амбициозни и разчитащи на себе си, това са характерностите на представителите на един от най-силните знаци в зодиака.
Днес празникът на кмета е изпълнен с задължения. В 11 часа открива зимния сезон в местността Картала и ще направи показно втурване със ски, защото е измежду най- положителните скиори в регионалния център. След това има още 2 събития, на които кметът ще участва.

Екипът на Struma. com честити персоналния празник на кмета Методи Байкушев, като му пожелаваме здраве, персонално благополучие и мощна гърбина и мощен дух при решаването на комплицираните управнически задания. Да държи крепко ключът към просперитета на Благоевград и неговите поданици.Честит Рожден ден!

Петя Колева


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР