Кметът на Благоевград Илко Стоянов откри първата до момента Панорама

...
Кметът на Благоевград Илко Стоянов откри първата до момента Панорама
Коментари Харесай

За първи път в Благоевград! Професионалните гимназии представиха своите профили за прием, успехи и иновации по време на специална панорама

Кметът на Благоевград Илко Стоянов откри първата досега Панорама на професионалните гимназии в Благоевград. В рамките на самодейността шефове, учители и възпитаници показаха опциите, които могат да получат в съответните образователни заведения бъдещите гимназисти.

„ Благоевград има потребност от своите професионални гимназии, а тази гледка е един от методите, посредством които можем да покажем тяхното голямо значение.

В днешно време България, светът имат все по-голяма нужда от професионално подготвени фрагменти. Напът сме в Благоевград да изградим два Индустриални парка, това значи, че тук ще бъдат привлечени съществени компании, които ще имат потребност от експерти.

Това от своя страна ще даде опция на възпитаниците на професионалните гимназии да реализират една своята реализация “, съобщи по време на откриването кметът Илко Стоянов. В панорамата взеха присъединяване V СУ „ Георги Измирлиев “, Благоевградската професионална гимназия „ Ичко Бойчев “, ПГТЛП „ Гоце Делчев “, ПГИ „ Иван Илиев “ и ПГСАГ „ Васил Левски “.

Инициативата има за цел да осведоми кандидат-гимназистите и техните родители както за специалностите, професионалните насочености и достиженията на всяко едно учебно заведение, по този начин и за новостите, които съответните образователни заведения оферират. Намерението на Община Благоевград е панорамата да се трансформира в обичайната, като се надгражда с всяка минала година.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР