Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов подема нова инициатива, в

...
Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов подема нова инициатива, в
Коментари Харесай

Ти предложи, кмете, направи е новата инициатива на Камбитов

Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов подема нова самодейност, в границите на която ще се събират оферти от жителите на Благоевград за осъществяване на публично значими обекти. Името на акцията  е " Ти предложи, кмете, направи “.

Предвижда се да бъдат направени срещи с всички домоуправители в града, по време на които ще бъде разтълкуван редът на подаване на оферти. На процедура жителите на Благоевград ще имат опция да дават свои оферти и отзиви за обектите, които би трябвало да бъдат построени или ремонтирани. Отделно от това чиновници на Община Благоевград ще провеждат срещи с жителите, по време на които ще бъдат обсъждани проблеми, както в централна градска част, по този начин и в кварталите. Ще бъде обособено и изнесено работно място, където хората могат да дават своите хрумвания. С цел реализиране на оптимални резултати и облекчение на хората, ще бъде разкрита и е-поща, на която ще се одобряват оферти. Същите ще се систематизират в описи и ще се преглеждат от специфична комисия. Одобрените оферти ще бъдат осъществени, като за задачата ще бъдат планувани средства в бюджета на Община Благоевград за 2019 година.

" Намеренията ни са да създадем един фонд за гражданска самодейност. Ще заделим средства в бюджета и жителите ще могат да аплайват с планове, с цел да бъдат осъществени концепциите “, разяснява кметът Камбитов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР